Uručene zahvalnice volonterima i podržavateljima

07.12.2009. - Novosti

Na 10. balu volontera Dalmacije održanom u nedjelju 6.12.2009.g. dodijeljene 4 zahvalnice volonterima i podržavateljima rada Udruge Srma i primljeno 10.000,00 kuna donacije za liječenje Maria Efendića. Bal je održan u hotelu Le Meridien Lav u organizaciji Udruge Mi iz Splita. Zahvalnice su uručene:

  • Miri Perić, volonterki Udruge Srma za poseban doprinos u lobiranju i javnom zagovaranju razvoja civilnog društva u Cetinskoj krajini
  • Marijani Jukić Bračulj, učenici 4. razreda sinjske Gimnazije Dinka Šimunovića za najaktivnijeg mladog volontera Udruge Srma i poseban doprinos u provedbi ljetnih radionica za djecu u okviru pilot projekta ”Ljeto je eto, a šta sad?”
  • Općinskom državnom odvjetništvu Sinj – koje je kroz instrument uplate novčanih kazni u humanitarne svrhe pomoglo rad brojnih institucija i udruga u Cetinskoj krajini i šire (Centar za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez u Vrlici, Centar Juraj Bonači Područno odjeljenje u Sinju, Centar Slava Raškaj u Splitu, Dom Maestral u Splitu, Udruga tjelesnih invalida Grada Sinja – UTIS, Klub liječenih alkoholičara Sinj, Klub žena liječenih na dojci Sinj, Udruga Srma Sinj i druge)
  • Hit radiu – lokalnoj radio postaji za sustavno praćenje rada Udruge Srma kao i svih udruga na području Cetinske krajine i pružanje podrške humanitarnim akcijama, te napose za pokretanje javne humanitarne akcije prikupljanja sredstava za liječenje Maria Efendića.
Udruga Srma je prisutne predstavnike 36 udruga, brojne volontere i podržavatelje upoznala s lokalnom akcijom prikupljanja sredstava za liječenje Maria Efendića, na koju se odazvao Dragan Primorac, koji je za liječenje Maria Efendića uplatio 10.000,00 kuna (deset) . Sudjelovanje predstavnica Udruge Srma na dodjeli zahvala omogućio je Grad Sinj na čemu se posebno zahvaljujemo.