UDRUGA SRMA I VOLONTERI DANAS SU DAROVALI KORISNIKE SINJSKOG PODRUČNOG ODJELJENJA CENTRA JURAJ BONAČI

18.12.2020. - Naši volonteri - Novosti

59 korisnika sinjskog područnog odjeljenja Centra Juraj Bonači dobilo je danas prigodne božićno-novogodišnje darove.
U akciji ”Nit dobrote” koja je trajala mjesec dana sinjska Udruga Srma i kućni volonteri pripremi su vrijedne ručne radove za djecu i mlade ovog centra.
Pod sloganom ”Rukom i srcem napravljen dar najljepši je dar” 10 volonterki je u toplini svog doma plelo šalove, kape, trake za kosu, šivale su se maskice za lice i jastučići, izrađivali prigodni božićni ukrasi, transparentni ukrasi za prozor. Udruga Srma je pripremila za svakog korisnika mirisne putne jastučiće ispunjene neupredenom vunom i lavandom s inicijalima imena korisnika, a svaki je paket zaslađen medenjacima i slatkišima. Zbog epidemioloških mjera paketi su predani na ulazu u Centar voditeljici Andrei Milošević koja će ih skupa s njenim kolegicama u sigurnim uvjetima podijeliti korisnicima.
Posebno se zahvaljujemo volonterki Anki Šarić koja je, uz to što je sašila maskice za lice sašila i svih 59 mirisnih jastučića koji će nadamo se pričiniti radost našim dragim prijateljima iz Centra Juraj Bonači, te volonterki Mariji Filipović-Grčić koja je ispekla i ukrasila 59 prekrasnih medenjaka.
Zahvaljujemo i svim ostalim volonterkama koje su sudjelovale u akciji ”Nit dobrote”: Dina Andjelinović, Ljubica Gabrić Jurić, Neda Barbić, Moira Barbić, Tonka Vujanović, Davorka Norac, Anđelka Šimić, Božena Primorac. Predali smo i dar kojega je kupio Mihovil Jenjić.
Centar je Srmi uručio Zahvalnicu, a volonterima prigodne čestitke koje su oslikali korisnici Centra.