Rezultati nagradnog natječaja za volonterske priče

04.12.2020. - Naši volonteri - Novosti - Organizatori volontiranja

Na nagradnom natječaju za volonterske priče Lokalnog volonterskog centra Sinj Udruge Srma nagrađeno je 7 priča:

1. mjesto s po 26 bodova dijele ”Volevo volare” (Željela sam letjeti) – Ena Delija i ”Volontiram dakle jesam” – Kristina Mravak

2. mjesto sa po 23 boda dijele priče ”Volontiranje me naučilo tko sam ja” – Karla Radović i ”Kako se osjećam kao volonter” – Marina Milun

3. mjesto sa po 22 boda dijele priče ”Poklonila sam dio sebe” – Marina Čorić, ”Volontiranje mijenja pogled na život” – Mirna Jurko i ”Volonterska priča” – Stipe Maleš.

Posebna nagrada za priču na dijalektu dodijeljena je priči ”Lektimacija” autorice Marije Librenjak.

Na natječaj za volonterske priče koji je trajao od 9.9. do 16.11.2020.g. pristiglo je ukupno 27 priča i crtica iz života volontera koje su objavljene i u zborniku ”LOVOR 2” koji je dostupan online na web stranici Lokalnog volonterskog centra Sinj i Udruge Srma. Također je tiskan i dijelit će se volonterima i građanima.

Nagrađene priče označene su u zborniku radova suncem i brojem mjesta na rang listi. Nagrade će se uručiti na prigodnom obilježavanju Dana volontera 5.12. na sinjskoj Pijaci.


Zbornik volonterskih priča dio je projekta ”V O Z A R A – VOLONTERI ZA RAZVOJ” kojega financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.