Nova prilika za volontiranje

28.04.2022. - Novosti - Oglasi za volontere

28.04.’22

Dragi volonteri,

Turistička zajednica grada Sinja treba volontere u subotu 30.04. Prenosimo njihov poziv:

Pozivamo Vas na ekološku akciju čišćenja, uređenja i markiranja dijela Staze Gospi Sinjskoj na dionici Dugopolje – Dicmo – Sinj.

Ovu akciju organiziramo uz podršku Grada Sinja, Općine Dicmo, Turističke zajednice općine Dugopolje, ŽC, Čistoća CK, Hrvatske šume ispostava Sinja, HGSS stanica Split ispostava Sinj, DVD Sinj i DVD Dicmo,  te u suradnji s NOPD Koćari. Ista je planirana ovu subotu 30. travnja s početkom u 9 sati za sve volontere, mjesto okupljanja je Kukuzovac (industrijska zona).

U akciji bi volonterski sudjelovali članovi planinarskih društava s područja Cetinske krajine, hodočasnici Stazom Gospi Sinjskoj i ostali volonteri koji nam se prijave, te im je za isto potrebno osigurati odobrenje i logističku podršku nadležnih institucija.

Molimo vas da se u skladu s Vašim mogućnostima odazovete ovom pozivu, a svoj odaziv javite telefonom na broj 099 4500305 ili e-mailom na info@visitsinj.hr najkasnije do 29. travnja 2022. do 16.00 sati, kako bismo se valjano organizirati za provođenje ove akcije.

U slučaju loših vremenskih uvjeta, akciju odgađamo te ćemo Vas o istom pravovremeno obavijestiti!

VIDIMO SE