Nikola Uzun volonter KUD-a Milan Begović

03.03.2014. - Naši volonteri

Volonter kojeg predstavljamo dugo vremena je i sam bio član KUD-a Milan Begović iz Vrlike, a za sve lijepo što mu se u tom razdoblju dogodilo nastoji se svojim radom na neki način i odužit. KRATKO SE PREDSTAVITE: Nikola Uzun, magistar inženjer strojarstva, zaposlen kao ravnatelj Sportsko-rekreacijskog centra “Česma” u Vrlici. OD KADA, GDJE I KOLIKO ČESTO volontira: Od 4 mjeseca 2013 godine, u Kulturno umjetničkoj udruzi “Milan Begović” Vrlika. Kao predsjednik udruge, ako izuzmemo putovanja i nastupe, na administrativne stvari tjedno 10-ak sati.  
ZAŠTO volontira I KAKO TO UTJEČE NA VAŠ ŽIVOT I SVJETONADZOR: Prije desetak godina i sam sam sudjelovao u nastupima i plesu, pa je ovo način da doprinesem još boljem radu udruge i na taj način promoviram Vrlička kraj i kulturu. KOJA VAM JE VOLONTERSKA AKTIVNOST NAJDRAŽA I MOŽETE LI S NAMA PODIJELITI NEKO ZANIMLJIVO volonterskim ISKUSTVO ILI anegdotu: Nastupi s Vrlička kolom i ojkavica, a svako putovanje nosi anegdote za sebe, koje ćemo ostaviti tajnim :).  
KAKO VAŠE VOLONTIRANJE doživljavam VAŠA OBITELJ, KOLEGE I OKOLIŠ: Sudjelovanje u udruzi se u Vrlici “podrazumjeva”, jer smo kroz život svi na ovaj ili onaj način doprinosili ili bili članovi udruge. IZ VAŠEG ISKUSTVA MOŽE LI VOLONTIRANJE POMOĆI MLADIMA steći ŽIVOTNO I RADNO ISKUSTVO KOJE IM KASNIJE MOŽE BITI OD POMOĆI U OSOBNO ŽIVOTU I PRI ZAPOŠLJAVANJU: Može. JE LI VOLONTIRANJE ZA VAS POZITIVNO ISKUSTVO, BISTE LI GA PREPORUČILI DRUGIM LJUDIMA I ŠTO BISTE IM PRI TOME REKLI: Ako je to nešto što ih ispunjava definitivno bi preporučio. Razgovor vodila: Dijana Filipović-Grčić