Akcija za socijalnu samoposlugu Grada Sinja

17.03.2016. - Novosti

Grad Sinj, Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Udruga SRMA organiziraju prikupljanje proizvoda za Socijalnu samoposlugu Grada Sinja 18. i 19. ožujka 2016.

Poštovani/e,

U ozračju nadolazećeg Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana, u prodajnim centrima Tommy, Kaufland, Studenac i Super Konzum, dana 18. i 19. ožujka 2016. godine (petak i subota), zajedno s partnerima, organiziramo akciju prikupljanja prehrambenih proizvoda, higijenskih proizvoda, kućanskih potrepština, proizvoda za bebe i školskog pribora, namjenjenih podjeli korisnicima socijalne samoposluge Grada Sinja.
Ovim putem želimo ponovno zamoliti naše sugrađanke i sugrađane da svoju solidarnost s ljudima u potrebi još jednom iskažu darivanjem narečenih proizvoda ili novčanom donacijom na račun Socijalne samoposluge Grada Sinja IBAN: HR 2223600001501708869 otvoren kod Zagrebačke banke i pomognu onima koji se, u ovom trenutku, a zbog različitih razloga, nalaze u lošijoj socijalnoj situaciji.
Vas molimo da i ovaj put promovirate ovu humanitarnu akciju na način da, putem Vašeg medija, o organizaciji i provedbi akcije prikupljanja proizvoda namjenjenih za podjelu u socijalnoj samoposluzi, izvjestite javnost.
Koristimo priliku da Vama i svim ostalim donatorima socijalne samoposluge zahvalimo na dosadašnjem velikom razumijevanju i pomoći koju ste nam pružili, jer bez Vaše dobre volje, ove socijalne samoposluge ne bi ni bilo.
Svima želimo sretan i blagoslovljen Uskrs.
Dobro je činiti dobro!